Tel.676978246 | Treballs amb Suro Projectat a tot Catalunya | Impermeabilitzacions, humitats, restauració de façanes...

Restauració de façanes amb suro projectat

El Suro Projectat SUROMIRA és un revestiment amb múltiples propietats que el fan idoni per aconseguir façanes inigualables. Reuneix tots els millors requisits per ser el revestiment ideal per a la teva façana. Quants revestiments o pintures t’ofereixen 10 anys de garantia?… Doncs amb SUROMIRA tindràs una façana pensada per durar i donar valor al teu edifici.
Les principals propietats de les façanes tractades amb Suro Projectat SUROMIRA son:

  • Un acabat estètic inigualable. Un revestiment impermeable, que d’una banda protegeix la teva façana d’humitats per filtració i d’altra banda augmenta la vida útil del tancament.
    Un revestiment transpirable, que permet l’intercanvi de vapor d’aigua entre l’interior i l’exterior sense afectar al revestiment i millorant la qualitat de l’aire interior dels nostres habitatges. Ja sabem què succeeix amb les pintures al clor cautxú en façanes,que en generar-se un vel impermeable,…duren 2 o 3 anys.
  • Un revestiment elàstic, que li permet absorbir possibles fissures en els tancaments degudes a assentaments o dilatacions. L’elasticitat que ofereix el suro permet augmentar la durabilitat de l’aplicació, a més, sense necessitat de realitzar juntes de dilatació com suceeix amb els morters tradicionals.
  • Una protecció tèrmica del tancament, ja que l’aplicació contínua sobre la façana del teu edifici ho protegeix de sobrescalfaments a l’estiu, reduint l’acumulació de calor en el tancament (augmenta la inèrcia del suport), i a l’hivern, conservant una temperatura mitjana reduint superfícies de tancament fredes.

ACONSEGUINT UN REVESTIMENT DURADOR QUE EVITA TOTS ELS PROBLEMES TÍPICS DE SOLUCIONS TRADICIONALS DE FAÇANA.

RESTAURACIÓ DE FAÇANA 

US INTERESA VEURE MÉS PROJECTES DE RESTAURACIÓ DE FAÇANES AMB SURO PROJECTAT?