Tel.676978246 | Treballs amb Suro Projectat a tot Catalunya | Impermeabilitzacions, humitats, restauració de façanes...

Suromira

Si ara mateix esteu començant a llegir SUROMIRA és que sou sensibles en vers les noves tècniques d’eficiència energética partint de productes ecològics i sostenibles.

SUROMIRA som aplicadors professionals de suro projectat. Estem reconeguts dins el sector com a pioners en l’aplicació del suro projectat a Catalunya i homologats per diferents fabricants per l’aplicació del seu producte.

Així mateix, la nostra col.laboració s’estent des de la fundació TERRA, amb qui hem col.laborat aportant material gràfic per als seus articles, fins a diverses enginyeries que aposten per energies renovables i productes ecològics.

Aquestes col.laboracions amb altres professionals, ens ajuden a donar solucions molt més acurades sobre les necesitats que podeu tenir els nostres clients, assessorant-vosmillor i oferint-vos un ampli ventall de solucions.

Procurarem donar-vos el màxim d’informació sobre el nostre producte, doncs sou vosaltres,  que teniu la necessitat de resoldre les posibles deficiències que pugui patir la vostre vivenda, els que heu d’estar convençuts.

Nosaltres ja sabem què és capaç de solucionar el suro projectat, i a partir d’aquí, ens toca

fer el treball amb el màxim rigor i professionalitat.

Gràcies.